EDU.STOMATOLOGIE

„În 2022 am finalizat cu succes cele mai interesante și complexe cazuri din istoria Clinicilor Dentare Dr. Leahu”

Experiențe noi, dezvoltare în zona digitală, sănătate reală și o experiență excepțională tuturor pacienților, așa cum am promis. În interviul ce urmează, Dr. Ionuț Leahu, Owner & Medic stomatolog cu competență în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie face o retrospectivă a ceea ce a însemnat anul 2022 pentru rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu.

Cum a decurs anul 2022 pentru rețeaua de Clinici Dentare Dr. Leahu?

Anul 2022 a fost plin de provocări. Dacă ar fi să ne reamintim cum a fost începutul anului, noi am fost foarte pregătiți să scăpăm din criza covid19 și am intrat în criza războiului din Ucraina. Pacienții pe care i-am cunoscut și tratat anul acesta au amânat mult vizita la stomatolog, încă din 2020. Apoi au mai amânat încă 2 ani, pe seama războiului de la granițele noastre. După ce o parte dintre ei s-au obișnuit cu situația din Ucraina, au prins curaj și au început să revină în clinici pentru tratamente.

După o perioadă atât de lungă de amânări din partea pacienților, noi am constatat că tratamentele stomatologice au început să fie tot mai complexe și asta ne-a făcut să înțelegem mai bine că suntem o rețea de clinici care oferă servicii premium. Practic, excelența în tratamentele stomatologice s-a văzut cel mai bine anul acesta, în care am finalizat cu succes cele mai interesante și complexe cazuri din istoria Clinicilor Dentare Dr. Leahu.

În același timp, acest lucru mă și îngrijorează să văd în ce situație ajung unii pacienți, din cauza acestor amânări. Totodată sunt pacienți care au apelat la tot felul de soluții alternative, față de soluția optimă și toți au fost dezamăgiți. În final au avut nevoie de încă un set de tratamente stomatologice complexe, când, desigur dacă interveneam de prima dată lucrurile ar fi fost mai simple.

Care e lecția anului 2022?

Putem spune că am învățat acum pe final de an cine suntem noi, Clinicile Dentare Dr. Leahu. Prin faptul că avem această excelență medicală și că suntem de fapt o rețea de clinici premium, în primul rând din punct de vedere medical.

Ați întâmpinat vreo provocare în acest an, din punct de vedere profesional? Cum ați depășit-o?

A existat o provocare din punct de vedere a organizării financiare. Asta pentru că există costuri fixe pe care trebuie să le acoperim lună de lună, iar fluctuația de pacienți a pus presiune pe finanțarea business-ului și a trebuit să ne finanțăm mai mult anul acesta, față de ceea ce ne-am propus inițial. Faptul că am știut să gestionăm și avem capacitatea necesară să soluționăm cele mai complexe cazuri din stomatologia românească, asta se poate vedea în rezultatul pe care l-am avut anul acesta.

Prin faptul că am deschis și la Brașov, fiind și mai aproape de pacienții noștrii din centrul țării, am văzut la controale persoane care s-au operat la clinicile din țară în urmă cu mai mulți ani. Acest lucru ne ajută să vedem schimbarea pe care o aducem în viețile pacienților noștri.

Ce vă propuneți pentru anul 2023?

Continuăm să investim în tehnologie și în echipele medicale, astfel încât să putem să avem grijă de pacient, de la primul dinte, pe tot parcursul vieții, așa cum am promis.Ce vă propuneți pentru anul 2023?