Bucuresti, 17 octombrie 2019: Reteaua de sanatate REGINA MARIA, isi consolideaza prezenta pe piata serviciilor medicale private din Timisoara odata cu avizarea tranzactiei REGINA MARIA-Spitalul Première de catre Consiliului Concurentei si tinteste pozitia de lider regional simultan cu pastrarea unui inalt nivel de calitate a actului medical.
In prima parte a anului 2019, REGINA MARIA a intrat pe piata de imagistica din judetul Timis, prin preluarea centrelor de Radioimagistica dr. Birsasteanu si Telescan, care numara patru unitati specializate.
„Dupa patru ani de la deschiderea primei unitati medicale REGINA MARIA in Timisoara, suntem incantati sa ne extindem serviciile medicale de inalta calitate, alaturi de echipa Spitalului Premiere. Oferim acum abonatilor si pacientilor nostri din vestul tarii servicii medicale complexe. Mai mult, ne luam angajamentul ferm sa dezvoltam in continuare serviciile pe care le oferim si in aceasta parte a tarii”, a punctat Fady Chreih, CEO-ul Retelei de sanatate REGINA MARIA.
Spitalul Première s-a remarcat prin ritmul de dezvoltare rapid cu care si-a extins activitatea, cu servicii medicale complexe, aliniate la standardele europene. Echipa medicala este formata din medici angajati sau colaboratori recunoscuti la nivel national si international, specializati in obstetrica-ginecologie, ortopedie, chirurgie generala, neurochirurgie, chirurgie ginecologica si medicina materno-fetala, alaturi de alte specialitati medicale.
” Inca de la inceput ne-am dorit sa oferim pacientilor din Timisoara un loc in care ei sa simta ca primesc grija si atentia pe care le merita si, in acelasi timp, servicii medicale de inalta calitate. Faptul ca aceasta dorinta s-a dovedit a fi una dintre valorile comune cu Reteaua de sanatate REGINA MARIA, ma face sa cred ca acest parteneriat va fi unul de succes, care va aduce beneficii majore pacientilor din vestul tarii.”, a declarat Prof. Univ. Dr. Radu Prejbeanu, medic primar ortopedie-traumatologie si Director Medical al Spitalului Première.
Spitalul Première dispune de ambulatoriu integrat, laborator propriu de analize medicale si un centru performant de imagistica, dotat cu RMN si CT. Spitalul are o suprafata de 5300 mp, o capacitate de 134 de paturi si dispune de 6 sali de operatie si bloc de nasteri. Aici au loc peste 2500 de interventii chirurgicale si 1400 de nasteri in fiecare an. Compania are in prezent aproximativ 300 angajati si colaboratori, iar la finalul anului 2018 a inregistrat o cifra de afaceri de 7 milioane de euro.
Astfel, REGINA MARIA deserveste, in acest moment, un portofoliu de peste 40.000 abonati in Timisoara, ce pot accesa 13 locatii proprii: 1 spital, 5 centre de imagistica, 4 policlinici, 1 clinica de medicina muncii, 2 laboratoare de analize medicale. O echipa de 550 de angajati si colaboratori asigura sustinerea acestei expansiuni rapide in zona de vest a tarii si furnizarea unor servicii de cea mai buna calitate locuitorilor Timisoarei si oraselor invecinate.
In prezent, Reteaua de sanatate REGINA MARIA a depasit pragul de 30 de achizitii cu preluare in proportie de 100% a business-ului. Viziunea operatorului de servicii medicale este excelenta in medicina si servicii complexe furnizate pacientilor din toata tara.
Despre Reteaua de sanatate REGINA MARIA
Reteaua de sanatate REGINA MARIA este liderul in calitatea serviciilor medicale din Romania, fiind singurul operator cu trei spitale acreditate international. Prin cele opt acreditari detinute – o performanta unica in Europa Centrala si de Est, REGINA MARIA demonstreaza constant angajamentul sau pentru excelenta medicala si siguranta ingrijirii pacientilor. Totodata, REGINA MARIA a inovat si pe segmentul serviciilor medicale pentru companii, lansand in premiera in Romania conceptul de abonamente corporate, in urma cu aproape 25 de ani. Mai recent, compania a dezvoltat si pachete medicale specializate pentru IMM si persoane fizice, gestionand in prezent un portofoliu de peste 570.000 de abonamente. In plus, in ultimii 10 ani, REGINA MARIA a investit peste 100 de milioane de euro in dezvoltarea sistemului medical din Romania, prin modernizarea sau deschiderea de noi locatii, achizitia de aparatura performanta si pregatirea echipelor medicale.