De ce am creat acest program?
Pentru că problemele legate de anxietate și panică sunt printre cele mai frecvente experiențe cu care ne întâlnim în cabinet și experiența ne-a învățat că viețile noastre sunt mai ușoare, mai bogate și mai interesante dacă înțelegem și știm cum să reacționăm la aceste probleme.
Pret program Gestionarea atacurilor de panica: 2.700 RON.
Acest program îți este potrivit dacă simti/manifesti:
- Trăiești perioade spontane și scurte de frică foarte intensă.
- Te îngrijorezi frecvent că ceva rău se va întâmpla.
- Îți este aproape imposibil să te angajezi în activități noi pentru că te gândești înainte că ar putea să se întâmple ceva neplăcut.
- Ai început să elimini din viața ta activități care altădată îți făceau plăcere într-un efort de a rezolva aceste senzații.
Cei care vor apela la noi, vor avea urmatoarele beneficii:
- Durata: 2- 3 luni
- Tip ședință: 1-1
- 100% confidențialitate
- Program creat bazat pe expertiza și lucrul cu peste 22.000 de clienți
- Reducerea stării generale de distres
- Funcționare socială crescută
- Creșterea disponibilității de a trăi o plajă largă de experiențe
- O nouă perspectivă asupra gândurilor, senzațiilor și emoțiilor tale.
Plan de ședințe
Ședința 1
Ne vom cunoaște, vom descoperi particularitățile problemei cu care te confrunți și vom aborda funcția și costurile anxietății.
Ședința 2
Vom învăța să ne ghidăm atenția la diferitele experiențe care se desfășoară în viața noastră internă și să urmărim cum aceste experiențe cresc și scad în intensitate.
Ședința 3
Vom dedica această sesiune descoperirii direcțiilor de viață importante pentru tine și felului în care rezolvarea problemei inițiale se potrivește cu aceste direcții de viață.
Ședința 4
Vom învăța să facem pluta în râul gândurilor noastre. În această sesiune ne vom concentra pe limbaj și legătura lui cu restul experiențelor noastre.
Ședința 5
Ne suflecăm mânecile și construim împreună situații în care te angajezi să participi pentru a testa și experimenta tot ce am lucrat până în acest punct.
Ședința 6
Observăm rezultatele și ajustăm dificultatea situațiilor de expunere. Adăugăm resurse unde este nevoie prin metafore și exerciții pe care le vom practica în cabinet și tu le vei lua cu tine în viața de zi cu zi.
Ședința 7
Pregătim terenul pentru continuarea aplicării repertoriului de comportamente deprinse în terapie și după încheierea colaborării.
Ședința 8
Evaluăm progresul și facem un plan pentru menținerea lui. Discutăm despre situații de risc și așteptări realiste legate de viitor.
Ședința 9
Implică consolidarea materialului învăţat, prevenirea recidivei şi o continuare a travaliului psihoterapeutic cu privire la problemele rămase (de exemplu, convingerile reziduale negative şi evitarea).
În funcție de situația cu care te confrunți se pot recomanda ședințe extra după finalizarea programului.